SİLİKON BİLEKLİKLERİN % 100 SİLİKON OLDUĞUNU NASIL TEST EDERİZ?

Silikon bilekliklerin baskı kalitesi ve kullanım ömürleri ham maddeleri olan silikona bağlıdır. % 100 silikondan üretilen bir silikon bileklik lateks ve kurşun içermez. % 100 silikon bileklik tüm baskı yöntemlerinde mükemmel ve kalıcı sonuç verir. Anti-alerjiktir, tüm yaş grupları tarafından gönül rahatlığı ile kullanılır.

Daha düşük maliyet içerdiğinden silikon bilekliğe alternatif olarak silikon ve plastik karışımı bileklik üretimi yapan firmalar bu bileklikleri silikon bileklik olarak pazarlayabiliyor. Saf silikondan oluşmayan bu bilekliklerin üstüne uygulanan baskı çok kısa bir zaman içinde aşınıyor ve hatta tamamen yok oluyor.

Peki, silikon bilekliğin % 100 silikondan üretilip üretilmediğini anlamanın yolları nelerdir?

Silikon bileklik siparişlerinizi vermeden önce değerlendirdiğiniz firmalardan numune talep edebilirsiniz. Biz Oz Bileklik olarak numune gönderim hizmetini sadece kargo ücreti talep ederek veriyoruz.

Numune elinize geçtiğinde farklı test yöntemleri ile bilekliğin % 100 silikondan üretilip üretilmediğini anlamanız mümkün.

  • Kaliteli % 100 silikondan üretilen silikon bilekliğin görünümü homojendir, bilekliklerin renginde renk sapması ve kirlilik yoktur. Bileklik çapı düzgün, et kalınlığı tutarlıdır.
  • % 100 silikon bileklikler pürüzsüz yüzeye sahiptir, dokunduğunuzda yumuşaklık ve tokluk hissi oluşturur.
  • % 100 silikon bileklikte kolay kolay şekil bozukluğu oluşmaz, eliniz ile bastırıp çektiğinizde bileklik tekrar eski düzgün yuvarlak halini alır.
  • Silikon inorganik bir maddedir. Bilekliğin % 100 silikondan üretilip üretilmediğini anlamanın en net yolu bir ucunu ateşe tutmaktır. Silikon yandığı zaman beyazlaşır ve yanan kısım toz haline gelir.
  • Eğer bilekliğin yanan kısmı kararıyorsa ve kötü bir koku yayıyorsa ham maddesi % 100 silikon değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir